Silver

Världen blir vad du gör det till. Oavsett vad, så kommer du att strula till det någon gång, det är en allmän sanning. Men det positiva i det hela är att du själv kan bestämma hur du ska strula till det.
Tjejer kommer att bli dina vänner - de kommer åtminstone låtsas som det. Men kom ihåg, vissa går, andra stannar. De som stannar med dig genom allt - dem är dina riktiga vänner. Håll fast vid dem. Kom också ihåg, systrar är de bästa vännerna i världen. Samma sak gäller älskare, men de kommer också och går.
Och raring, jag hatar att säga det, men de mesta av dem, eller i alla fall de allra flesta av dem, kommer att krossa ditt hjärta. Men du får inte ge upp, för om du gör det kommer du aldrig hitta din självfrände. Du kommer aldrig hitta den andra halvan som gör dig hel och det gäller för allt. Bara för att du misslyckas en gång, betyder inte det att du kommer misslyckas med allt. Fortsätt försöka, ge inte upp och fortsätt att tro på dig själv, för om inte du gör det. Vem kommer göra det då? Så håll huvudet högt, stick ut hakan och det viktigaste, fortsätt le.
För livet är underbart och det finns så mycket att le åt. - Marilyn Monroe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0