Don't lose who you are in the blur of the stars

Igår skulle Cyntis och jag sola med blev aldrig så för det var så varmt och vi började shoppa och åkte runt till olika ställen haha. Sen var vi tvugna att åka hem och fixa oss eftersom vi skulle fira hennes mamma som fyllde 38år hade riktigt trevligt, kom hem rätt sent igår och så vaknade jag av mig själv kl 4 på morgonen då kom mamma hem från dem hahah.. i alla fall jag var riktig  pigg kunde inte sova mer så drog till jobbet, hade 8 timmars pass. Men det konstiga är att jag inte ens är trött haha, trodde jag skulle vara helt död.
Nu ska jag kolla på teen mom 2 och äta majskrokar och jag vill att min vän Jessica ska komma hem från bulgarien saknar henne så!

Go kväller

Trötter som F** har jag vart idag inge roligt att stänga, tur att jag stängde med filip :)
Min syster och pappa kom hem från spaninen idag är lite avis för jag kunde ej följa med för jag jobbar  men jag åker till London i sep och kanske men det är nästan 100 att jag åker till Chile i Janurai omg :Ddå är jag borta 1 hel månad underbart!! Har inte vart där på 11 år helt sjuk..  i alla fall därför jobbar jag hela sommaren, det är skönt med mål i livet.
Imorgon blir det jobb sen åka till djuraffären och skämma bort min lilla vove sen träffa saknade Dasha :)
Här får ni en ny duschad Paola och en med majskrokar i munen

I am back

Har vart borta några månader, kände att jag behövde ta en paus från bloggen.

RSS 2.0