1 månad kvar


Life is beautiful

Jag har så svårt att sova om nätterna, börjar bli galen för jag vill kunna lägga mig tidigt och inte vara helt död i skolan, har så mycket plugg också efter att ha vart borta 1 månad från skolan vad kan jag förvänta mig ? men annars går plugget bra riktigt bra :)
jag håller på och byter ut saker från mitt rum och möblerar om lite, så har lite kaos i mitt rum just nu . Det ända som är kvar att köpa är sängen, längtar att få byta ut den. Det kommer bli en större säng än vad jag har, det behövs en större säng med 2 hundar, jaaa dem är små men dom tar sjukt mycket plats.
Ska försöka sova nu imorgon är sista skolveckan innan helg men är jag ledig i helgen nope jobbar.
Fick en tidig födelsedags present av Dasha<3

Kärlek till Chile 2012

Är hemma från Chile, eller var hemma för några dagar sen haha. Hur känns det? hmm jaa allt känns konstigt, saknar Chile, folket,värmen och min släkt men mest av allt min mormor <3
Sista veckan i Chile vart helt galet på dagen var det fullt upp och på kvällarna var det massa fest. Sista kvällen i Chile så var jag med om en bil olycka med 5 pers , han tappade kontrollen och vi voltade med bilen. Jag tyckte att jag mådde bra tills jag kom till Sveige.
När jag körde bil såg jag allt sudigt och hade otroliga smärtor i huvudet och mådde illa sen kunde jag inte röra vänstra armen allt slutde med att mamam och Jessica åkte upp till akuten med mig. På natten var bara Jessica kvar med mig hon var med mig igenom allt älskar henne <3 vi fick fint besök i alla fall först av Jessicas pojkvän, sen av Araz och Emil som kom med donken bääästa!!!
Doktorn sa att jag hade fått en rejäl hjärnskakning, kan inte fatta att jag lyckade flygga i 3 dagar men det??? inte konstigt att jag mådde som jag gjode. Nu mår jag i alla fall bra har lite ont i huvudet men jag klagar inte och det blir bättre för varje dag, har mest ont när jag anstränger mig. Läkaren sa ju att jag inte får göra något ansträngade alls.
Alla vi som var i bilen klarade oss bra i alla fall och det är jag tacksamför. Februari är lätt bästa månaden för 2012 BÄSTA!! Hade så grymt bra därborta det var precis det jag behövde komma bort från allt och komma hem med nya tag och positiva tankar.
Skönt att komma tillbaka till Sverige med sol inge snö och + grader!
Mormors stad
Dagen efter jordbävningen
Goaste saken att dricka det är typiskt från argetina, dem är helt besatta av det
En gata i Chile som heter Sverige
ELVIS
Bil olyckan
En jätte snäll tjej jag träffade på flygget som bor i v-ås . Världen är liten

Mars

Har inte kunnat bloggat eftersom har inte haft internet, men nu fixade jag. Har inte många dagar kvar här i Chile tråkigt :/ tänkte stanna en vecka till men sen tänkte jag efter och jag saknar min familj hundar och vänner otroligt mycket sen måste jag tillbaka till skolan och jobbet, men jag kommer absolut komma tillbaka!
I början av veckan var jag hos pappas släkt fick träffa så mycket nya människor som jag har bara hörts talat om men vet ej vilka det är, vilken känsla det är att träffa sina släktingar och hur mycket som har förändrats och hur glada dem är att se en.
Känner mig rätt sliten men de är klar festar man varje kväll och går upp tidigt varje morgon så är det en självklarhet!! Just nu är jag hos mormor med min kusin, sitter och väntar på henne vi ska till stan göra några ärende så jag kan jag resa hem eftersom det blev nå strul när jag åkte till Chile och efter det ska vi till stranden och bada i de iskalla havet.
Hört att det börjar bli vår i Sverige?? skönt, här börjar det bli vinter, om dagarna är det sjukt varmt men på kvällarna börjar det bli iskallt. Vinter för dem är att gå runt i skinjacka typ hahah för mig är det vår.
Här är lite bilder jag har tagit

RSS 2.0