Her i am to worship

Så skönt att vara ledig, är ledig tills på tisdag underbart! Igår hade jag en riktig lång dag på jobbet började halv 8 på morgonen och slutade kvart över 8, men dagen gick riktigt snabbt och jag var på toppen humör och vi låg bra till, det är en underbar känsla.
Äntligen har skräcken släppt att köra på bil vägen hos mig, jaa juste jag åkte av vägen för några dagar sen. Dem hade inte varnat att dem hade grusat vägen så det var som att åka på is, jag och en bil till åkte av vägen fast jag klarade mig bättre än vad den andra gjorde. Jag har lite ont i nacken men jag orkar inte kolla upp mig, även fast mamma och dem på jobbet tjatar om det haha.
Nu ska jag förtsätta att fira Richard som fyller år så vi har gäster här hemma ciao
åååh det är så tråkigt att jag inte kan ladda upp bilder!!! fattar inte vad problemet är??!?!?!? ska försöka och fixa det ikväll.

Fading

Varför kan man inte spola tillbaka tiden ? varför får man krossade hjärtan ?varför saknar man ? varför kan man inte glöma på en dag måste det ta 100 år?
It's sucks but it's exactly what I thought it would be
Like tryin to start over


Jag har köpt mig en liten hund hon är så otrolig gullig jag älskar henne redan hon är min bäbis, hon heter Tiara. Bianco är lite avis så vi ger all uppmärksamhet till honom tills han acepeterar henne, jag älskar mina småttningar.

Om 3 veckor åker jag till Lonon ska bli sjukt roligt att få shoppa och komma bort. Skönt att jag har fått schema till dec sn får vi se hur allt blir, ska bli spännande. Ne nu ska jag kolla på en film Ciao

RSS 2.0