Danza kuduro

Jag har sjukt tråkigt men jag är sjuk trött och röksugen :( buhu är ledig idag skönt det älskar studiedagar!

I fredags vart det en utgång hade sjukt roligt med Sara & Linn våra utgångar är alltid bäst, lördagen gjorde jag inte ett skit jo fettade hela kvällen :) hehe sen igår så jobbade jag heeeela dagen.

Ne nu ska jag ta en promenad med hunden sen får vi se vad jag hittar på Ciao

Kaffe

Sitter här och dricker kaffe medans jag väntar på att mamma  ska bli klar så hon kan skjutsa mig till jobbet.. 3dje stängnings dagen  igen hade ju så i helgen men det är pengar! Imorgon börjar jag halv 8 till 16 skönt och få sluta lite tidigt i alla fall.

Idag mår jag mycket bättre känner mig lite svag och ont i bröstetkorgen, fast inatt kunde jag inte sova låg och frös som en naken tupp.

Sjukling

Blev  hemma från skolan eftersom igår natt mådde jag så himla dåligt och imorse mådde jag inge bättre.. men kl 4 måste jag dra till jobbet, har årets smärta på kroppen och huvudet mår piss.. blää ska ta och sova ett tag  till sen fixa mig puss

ska krypa ner i sängen med min lilla hund och mysa :)

SAMARIN

Har vart en lång dag för mig, just nu sitter jag här och är sjukt trött och har världens halsbräna döda mig.. 

Missade första lektionen men sen var jag i skolan resten av dagen, efter första lektionen jag var på dog jag av hunger matsalen var stängd och jag hade bara kort (cafet tar ej kort) och som tur så hittade jag en 100 lapp så köpte mig en macka och bjöd Orchina och Titti på en varsin.

Jobbet var kaos vi var 3 mindre än vad vi skulle vara sen vare för mycket kunder men tiden går sjukt snabbt när man har mycket att göra. Fick en fin blom bucket av en kund haha.. 


Imorgon blir det en lång skol dag sen jobb igen så ska ta och sova nu natti


JULOV

vet har inte blogg på år och dar men har typ tröttnat.. men idag fick jag lusten att blogga :)

mitt lov har vart rktigt skönt har jobbat rätt mycket.

Kännd som detta inlägget kommer vara lång för jag ska berätta om julafton juldagen unite
Torsdag julafton!

Åkte till hallsta för att fira med familjen det var massa rätter kallrätt varmrätt efterrätt sen fika Juldagen:
Vart en utgång med dem bästa länge sen vi festade tillsammans.


Unite :
Cyntis fixade in mig som vip för att hon skulle vara dj under kvällen , hade riktigt trevligt träffade mina barndomsvänner vi dansade som tokar.


RSS 2.0