if i tell you goodbye im gonna miss u

I lördags storhandlade mamma och jag skit roligt älskar att plocka i allt jag vill ha haha, sen vare bara hem och fixa sig. Runt 7 skjutsade mamma ner mig på stan där väntade Jessica,Cynthian och saknade Orchina :) vi fikade en stund pratade om allt, efter ett tag dro Orchina så då drog vi på bio Cyntis ville kolla harry potter och så vart det.. Cyntis bölade på bio och Jessica och jag vek oss av garv hahah.


shit vad min mage dödar mig jävla nutella burk ska aldrig mer äta något jag inte tål :(

bilder från i fredags


Dagens outfit

Ska rymma, leva i min egna lilla bubbla

Förlåt men fuck det här asså.

Skulle kunna ta en pistol skjuta mig själv tills jag hamnar i koma sen vakna upp om 4 veckor .. så vill jag verkligen göra. 

God natt

Gunvald fasiken vad jag älskar honom haha han är så himla skön! han gör beck filmerna..  

Nee men åååh vad jag inte vill ha praktik imorgon 5 äckliga vekor kvar döda mig,jag trivs sjukt bra i min praktik plats dem jag jobbar är as snälla och sköna men jag orkar bara inte göra något, de e de.
Jag vill till Norge saknar Norge hade det så himla skönt därborta. I december drar Sara och jag dit igen :D wiho.

Ne nu ska jag fortsätta kolla på CSI sen ska jag ta och sova så jag orkar imorgon Ciao


I tried so hard, can't seem to get away from misery

Söndagar asså riktig deppo dagar fattar inte, har stängt in mig i mitt rum bara legat i sängen och lyssnat på årets depp musik. Det här är så himla svårt, hatar att gråta det är verkligen inte min grej men ibland kan man bara inte hålla in allt. Men som sagt livet är inte en dans på roser och att jag har praktik gör inte det bättre.. gu saknar skolan saknar att skolka.


Lördag drog Sarabästavän och jag för lite fika vi hade inte träffats på hela veckan, ett liv utan Sara det skulle inte funka. Efter att vi hade fikat drog vi hem till Sara och åt massa gott sen senare på natten kom Jessica för att göra mig sällskap skönt att slippa sova själv :)

Är inte hon söt när hon sover?

Forever and a day

Är helt död kan inte fatta det orkar inget haha. Imorse trodde jag att jag bara hade 30 min på mig att fixa mig till praktiken, Så mamma fick köra mig och hon körde snabbt i det här vädret jag fick fixa mig i bilen och när jag kom till praktiken var allt stängt och det var ju så klart för jag var 1 timme tidig!!! åååh fy fan va arg jag blev så drog till konsum köpte en banan.Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

Praktiken dödar mig som fan men jag trivs och det är sjukt skönt i alla fall.Egen recept

Jag fick för mig att baka på min tråkiga ensamma dag :) gjorde egen recept  dock minns inte jag inte hur receptet var, men den vart faktist rätt god!

Jag bloggar mycket oftare nu och det är för att äntligen är min dator fixad :D det var pappas kompis som fixade den till mig sjukt snällt!


Is this the life you really wantImorgon är det praktik är inte ett dugg taggad för det, jag vill ha en veckas lov till.. de här är mitt sista höstlov kommer sakna dem! tur att jag har flera lov kvar :) Nee men asså orka praktiken helt seriöst okej om man gick tillbaka till skolan för då fick man träffa bästa klassen men jobba gratis hur lockande är det ? blää på det och blää på den här dagen mitt humör är piss just nu fråga inte mig varför. Drar och käkar glass och choklad fast jag inte tål suug på denna söndag Ciao


The most perfect days

I torsdags kom Sara och jag hem från Oslo vi ville verkligen inte komma hem men det var skönt att komma hem 

Igår var jag på stan hela dagen med Jessica blev lite shopping sen mycket prat :) 

för han trodde bussen också gick kvart över 1 ! komiskt  

funderar på att sova snart låter som en bra ide nattii

Bilder från NorgeOslo är bra riktigt bra

Som sagt jag är i Norge/Oslo med min bästa vän Sara :) vi har det grymt kul. Men ska berätta lite om min helg

I fredags så kom Emil hem till mig en stund sen drog han och träffa sina vänner eftersom jag skulle upp tidigt nästa dag och jobba.

Lördag blev det jobb sen drog Sara och jag hem till min pappa för att käka chilensk mat. Sen var det bara hem stressa fixade oss på 1 timme sen fick vi skjuts hem till Lingon och började dricka. Alla drog och det vart Tom,Lingon Sara och jag kvar bara efter ett tag kom Linn,Becka,Marcus och Kim ut från krogen för att vara med oss. Kvällen slutade med att jag tappade bort alla och allt blev kaos.. hamnade i alla fall i skallberge hos Joanna vi hade lite tjej snack länge sen vi gjorde det. Senare kom Emil och hämtade mig så kvällen slutade helt okej, sov kvar hos Emil ända tills på måndag.

Emil och jag var tvungna att gå upp kl 9 observera vi har lov haha inte okej men jag var tvungen att åka hem och packa och Emil var tvungen att skjutsa mig. Vid 2 tiden drog Sara och jag för att storhandla mat eftersom det är så sjukt dyrt i Norge.. Mickis och Karin skjutsade in oss till bussen som gick15.00. Bussresan var hemsk total hemsk!!! Vi kom i alla fall fram levandes :)

Idag har vi gått runt på stan hela dagen och vi har det sjukt bra så Sara och jag har bestämt oss för att stanna kvar här... om man fick välja hehe  . Nackdelen med Oslo är att Emil inte är här och jag saknar honom sjukt mycket :( det är faktist jobbigt men när jag kommer hem ska jag inte släppa taget om honom <3

Fredag


Cigg är dyrt i Norge så tog med så man slipper köpa här i Norge


Bussresan som dödade oss

RSS 2.0