baby it's the end of the day

We forgot about love
We forgot about faith
We forgot about trust
We forgot about us

And now our loves floating out the window
Our loves floating out the back door
Our loves floating up in the sky
In heaven where it began
Back in god's hands
We gave a lot
But it wasn't enough
We got so tired
Like we just gave up
We didn't respect it
We went on neglected
We didn't deserve it
But I never expected this
Oh, It didn't last
It's a thing of the past
No, I didn't understand
Oh, Just what we had
Oh, I want it back
Just what we had
I want it back
Oh, just what we had









I looked at your face I saw that all the love had died

Dagen började väldigt braa, var bara jobbigt att kliva upp men jag kom i tid till apun jag hoppas jag aldrig försover mig :( kommer gråta då haha.. första dagen på Bianco idag och det gick riktigt braa och vill tillbaka dit imorgon :D fast saknar ica <3 heheh började 10 och fick sluta 4 fast skulle ha slutat 6 eller 7 :S vet inte haha ... imorgon börjar jag halv 10 så borde ligga och sova nu men Sara väcker mig så det är lungt :) Humöret just nu är inte på topp är arg riktigt arg sen depp, ibland blir det för mycket tankar och det blir för mycket för mig. fattar inte varför jag går in och läser? när jag vet hur det kommer sluta hur jag kommer må hur mina tårar kommer rinna ner för kinden orkar inte. Hat är ordet asså... jaja ska försöka sova bort all den där känslan för imorgon är det en ny dag och jag är sjuk taggad inför fredagen :D nattiii

Saras goda glass

m-mm gott

I saw that we had forgotten to take the time

Fredag blev det att fira Bella H som fyllde år på lördag 19 bast :D kvällen började hemma hos henne på rönnby vi hade sjukt roligt, Sara och jag gjorde snyggaste entrén ;) fy bubblan vad snygg den vaar.. åkte in till stan med Tom sen tappade Sara och jag bort oss och hamnade i silk till slut haha åkte hem med taxi Ali skjutade, när vi kom till skultuna tänkte Anel Sara och jag dra till fordon men fick höra att festen hade lagts ner för inga va 18 ..

Lördag: Drog ner på stan med Sara, Bella T till stan träffade gonza och vi gick till sportbaren satt där en stund sen drog han för att träffa sin tjej och vi gick till gränden och fikade sen runt 12 drog vi till bill och bob för att göra Linn och Becka sällskap , riktigt skojigt och trevligt hade vi :) min helg har vart riktig braa tills idag är bara för depp idag:( orkar inte den här dagen. Imorgon är det praktik skjut mig.. ska ta och sova nu i alla fall ha det.

Fredag


Lördag



Blev en mysig promenad med Bella T

varje sommar går vi till vårt lilla ställe och sitter där och bara pratar om allt,sen finns det plomon och äpplen som vi sitter och smaskar i oss. nee nu blir det att baka sen kolla på fotboll




Let's just go back back back back back to the start

Tisdag idag och jag försov mig och nu blir jag inte bara av med studiebidraget utan änven undehållsbidraget ..  jaja har inte vart alls på humör idag vart rätt depp efter att jag fick veta en del av mina betyg, jag hatar skolan verkligen den förstör mitt liv! Nästa vecka ska vi ut på apu och jag fick Bianco, hoppas jag trivs. Ne nu ska jag ut och träffa Bella T och ha tjej snack sen hem för att kolla på desperata hemma milfar sen blir det att sova för får ej försova mig imorgon. Saknar min [bästavän]Sara otroligt mycket också, jobbigt att vi knappt hinner träffas när hon har praktik och massa projektarbete men på torsda ska dem stå ehm? vet inte riktigt vart med dem ska sälja fika då ska jag vara där haha.

slänger upp en bild på dagens outfit länge sen

Min helg

Vart en sjuk bra födelsedag :D

Fredag: Började med att jag inte drog till skolan orkade helt enkelt inte.. sen ringer Sara och säger att jag måste vara klar till 7 haha kl 7 45 tar vi bussen hem till Becka och när vi är där släcker dem lamporna och kommer med en fin söt rosa tårta med 19 ljus hahaha sen stod det grattis paola, för gulligt. Sen kör vi och dricker för fullt lite för mycket.. speciellt för Bella H hahahah hon var bara komiskt full asså.. Min cider fick jag dricka väldigt konstigt men det gick, det var bara is klumpar, efter ett tag drog vi till pluto, galet vare dansade som tok gjorde vi också. Slutade med en donken och decka hemma hos becka. Galen,komisk,rolig fredag :D

Lördag: vaknade för tidigt och var för sliten... hängde i alla fall på perelle helt bakis med var roligt att umgås med Dasha vi åt spicy också för gott.. sen vid 2 tiden åkte jag till bäckby hängde runt där lite sen tog Sara och jag bussen in till stan efter ett tag tog vi bussen hem. Jag åkte hem till mig fixade mig i ordning träffade min pappa och syster sen kom Sara,Cynthian,Bella T och Azra vi åt tårta öppnade presenter och hade det väldigt mysigt.

Söndag: spenderade jag hela dagen i sthlm med familj, det var väldigt mysigt kom hem helt slut så jag försov mig idag.

Idag har jag vart i skolan sista lektionen orkade inte idrott och engelska.. efter skolan drog jag ner på stan med Jessica,Alicja och Emma vi tog oss en promenad in till stan. Efter ett tag möte jag upp Bella T och vi tog oss en fika sen köpte vi massa onyttigt och åkte hem till mig för att kolla film och äta. Hon drog precis hem så nu sitter jag här och väntar på att min saknade mamma ska komma hem, sen måste jag leta efter min mascara i bilen jag hoppas den ligger där.. annars kommer jag få panik imorgon! hur fan kan man tappa bort en mascara? man måste va sjukt slarvig då!! orkar inte mig ibland hahah jaja ska vara social på msn nu sen sova!

 






Lördag

 

 




You're doing it perfectly

Blev ingen skola för mig idag, hade ett stort prov som jag var tvungen att göra men det sket jag i och nu har jag värsta ångest inte okej.. sov i alla fall riktigt skönt, hade bara en väldig konstig dröm haha. jajaj  fredag idag :D och jag är på sjuk bra humör sen är det sen skiner solen ute wiho. Ikväll blir det att fira mig blir ju 19 bast imorgon jaa som sagt tiden går för fort. Jag har ingen aning vad som händer ikväll det är mina vänner som har planerat tillsammans något så vi får see vet i alla fall att vi ska till pluto. Nee ska fortsätta städa sen är det väl dax att börja fixa sig :D haa dett

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around


Jag ser oss ibland i mitt sagoland

Godmorgon jag försov mig till nu .. haha och så sent la jag mig inte ens igår kväll la mig runt 12 jaja riktigt skönt att sova vare i alla fall sen att vakna upp till det här vädret gör mig lycklig. Min hund kan inte sluta lukta på mina byxor eftersom dem har tjej hundhår haha, vi åkte till vallby igår hem till Dasha för att våra hundar skulle få leka lite sen hade vi tjej snack och när jag drog därifrån så pep och ylade han efter fiona stackare han ville inte åka från henne, mamma blev sugen på att köpa en till liten vovve hehe.. Ne kanske ska ta och fixa mig snart ? ska ner på stan en sväng med Azra i det fina vädret ha det.

rather walk alone

Vaknade sjukt glad idag och var på topp humör har inte vart så här glad på hela lovet kan ärligt säga att mitt lov har vart skit total emo.. förutom kryssningen då. Ska typ bli skönt att komma tillbaka till skolan och satsa på mina studier och vänner sen skita i allt anat orkar inte mer jag bryter ihop total jag orkar inte med drama helt seriöst vill bara bort från det här vill inte vara kvar mer tänker inte stanna kvar i ett ställe där jag inte trivs been there done that lixom så varför vill jag? det är bara jag som mår dåligt av det att jag aldrig lär mig, varför kan jag inte tänka mig för ? jag bara förstör, allt bra jag har och hade men som sagt man lär sig av sina misstag, jag borde ha stannat kvar på det ställe jag mådde bra. Känner att jag behöver komma bort från allt, en resa jag tack? jobba skiter ur mig ? jaaa tack. Glad att jag har mina vänner speciellt Sara och Azra sen min mamma så klart hon är mitt allt. jaja det här var i alla fall min sista helg som 18 nästa helg blir jag 19bast bubblan vad tiden går fort asså haha minns dagen då jag fyllde 18 kommer aldrig glömma tror inte mina 19 kommer vara så himla bra inget knäcker hur bra jag mådde på min 18 års dag :D tanken gör mig lycklig. Blev en sväng runt stan idagm köpte smink sen åkte jag till bäckby tobak där Sara jobbar sen kom henns pappa och hämtade oss, han bjöd oss på mat eftersom han har vunnit pengar haha gulligt. Sitter hemma hos Sara och kollar på ballar av stål ehm misshandel ? haha dem slås i alla fall just nu nee men ska kolla vidare nu skola imorgon börjar 8 med idrott hehe nee börja nog ångra mig med tanken på att jag vill tillbaka till skolan haha.  

There will come a point on your life when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did. So forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future.
HAHA klockrent


Tell me what I wanna hear

Igår tog Sara och jag det lugnt hemma hos henne och inte gjorde mycket alls, vid tio åkte jag hem satte mig vid datorn kollade på en bra film sen så skulle jag sova men så vart det inte.. jaja vaknade kl 8 idag så som jag gör varje morgon somnade runt 9 igen och sov till 11, kollade om solen sken men neeeej då kröp jag under täcket och låg där ett tag och tänkte på massa.  Fredag idag och har ingen aning om vad som ska hända idag inga planer, Sara vill nog fika tror jag så jag tror det blir fika haha. Men vad ser man ute nu joo solen skiner fram wiho hoppa in i duschen och fixa sig inför kvällen kanske? yes ha det

åh vad jag saknar min mostrar, pratar i telefon med dem varje vecka men jag vill träffa dem vill umgås med dem, kanske dags att åka till chile och träffa familjen speciellt nu när mormor inte har så mycket kvar. Det var ett stor misstag att inte åka tidigare för då hade jag kunnat sagt förväl till min morfar. Har inte träffat mina mostrar på 10 år inte okej.

Studenkryssning

Tisdag till onsdag var jag på studenkryssnig vet att jag inte tar studenten men alla mina vänner tar den, jag hade inte ens planerat att åka tyckte att alla studenter ska få åka.. Alla mina vänner tyckte jag var dum som inte följde med och då ångrade jag mig och ville med buhu men fanns inget att göra åt saken eftersom alla biljetterna var utsålda. 1 vecka innan alla skulle åka ringer Sandra och säger att hon har en biljett till mig för 1200 och jag tackade ja men sen ångrade jag mig och ville inte följa med men tjejn som sålde biljetten skulle verkligen inte med så hon sa men ta den för 200 och det kan man ju inte säga nej till? fick mat frukost hytt och allt för 200 medans alla andra betala 1200 :D haaa. Hade i alla fall sjukt roligt :D!!! Sitter hemma hos Sara just nu och kolla på supersugen haha så himla rolig men ska dra mig hemåt snart mår inge bra går på penicillin också buhu :( ha det :D

 


I adore ya

Var helt död igår, försökte sitta vid msn men slutade med att jag somnade framför datorn.. haha tidigt på morgonen vaknade jag att jag och stängde av datorn  och forsatte att sova till kl 10, ingen var hemma när jag vaknade sen var det snö ute buhu inge kul att kliva upp ur sängen idag. När mina föräldrar kom hem gjorde mamma middag tur det för jag dog av hunger haha, har inte gjort mycket alls idag. Inatt får jag sällskap :D mysigt bilen kommer snart och plockar upp mig så kanske ska ta och hoppa in i duschen ? yees

Saknar min lilla flicka <3

I don't wanna be another one

Kvällen igår var riktigt bra, började med att Sara och jag satt och drack med hennes bröder haha för sköna.. sen tog vi bussen till stan för förfest hemma hos Lingon och Simon, kan säga att deras lägenhet var grym haha, kul som tusan hade vi och efter ett tag drog vi till slisk det var länge sen man var på krogen, det tråkiga var att det var fööör mycket folk dog av värme haha ,Saknade vår lilla partypingla Sandra som kommer hem idag :D. Vid 2 tiden drog vi från silk och snälla Anel skjutsade hem oss, deckade direkt sen skulle man upp tidigt idag följde med mina förädrar till Sion sen åkte jag till Saras jobb och när hon hade slutat blev det pizza gott! sen var vi  och kollade på Toves nya lägenhet, efter ett litet tag kom Linus sen åkte alla vi 4 till skultuna för att Sara och jag skulle hem. Känner mig rätt sliten och är lite depp buhu, jaja alla dagar kan man inte le, sova nu kanske?

Bästavän<3

Hahaha vad gör jag ?

Påsk

Igår gjorde jag inte mycket alls städade hela dagen i mitt rum hahaha jag orkade inte städa så var seg men vid tio tiden vart jag klat så drog  till Sara vi hade planerat att dra ut men sen ångrade vi oss och satte oss på den gråa soffan och hade sjuka humör haha kollade på en sjuk film också jaja åkte hem vid 3 tiden och hade planerat att sova men var inte ett dugg trött så satt vid datorn tills kl 5 på morgonen om inte mer. Varje morgon har jag vaknat kl 8 vet inte varför.. pigg är jag också det är bara sjukt i alla falll vaknade kl 8 sen bestämde jag mig för att försöka sova lite till somnade runt 9 och vaknade 11 sen orkade jag inte tvinga mig att somna om. Idag blir det påskmiddag med mina föräldrar sen drar jag till familjen wikman för att äta påskmiddag haha men dem är som min familj så självklart måste det firas med dem också , sen blir det utgång, förfest hos Becka sen blir det slisk tror jag höhö nee men känner mig riktig taggad och arg jaja ska städa sen hoppa in i duschen juste massa plus poäng till vädret som verkligen har gjort min dag :D



RSS 2.0