SMURF

Igår kväll mådde jag sjukt dåligt, skakade i hela kroppen och kände mig svag. Kollade på smurf filmen, dem är så söta. Kl 8 gick jag och la mig och vid 10 deckade jag. Jobbar idag sen imorgon är jag ledig och jag måste njuta av den riktigt för sen jobbar jag från Söndag-fredag från morgon till kväll.
Hahah älskar bilden på lilla Tiara

I was her

Ta mig till dom vita molnen, låt mig få gå runt bland stjärnorna i den svarta himlen, låt mig få ligga på solen och sitta på månen.
Man kommer till en punkt där man inte orkar mer, där det gör för ont för att orka mer.

December

Tessan väckte mig tidigt imorse för vi skulle på nå ärende , ville inte kliva upp imorse men se fick jag bråttom att fixa mig och ut med hundarna. När jag skulle åka var min bil helt snöig och vägen ute på landet hos mig ska vi inte ens prata om och det värsta av allt det här är bara början, jag undrar ens om jag kommer överleva denna vinter. Tessan och jag åt donken men vi vart så sjukt äckliga att vi inte åt något för vi fick gamla morötter sen kyckling bitarna jaa dem var äckliga! När vi skulle hämta bilen på parkeringen uppe i punkt hörde vi 2 stora schäffrar skälla , dem skrämde livet ur mig jag skrek som en galning för jag trodde dem sprang imot mig, men dem satt i nå buru i bilen som var öppen.
Nu ska jag fixa mig lite sen hämta upp Tilly som jobbar. Jag håller tummarna för oss!!
Det är första snön för lilla Tyara, hon tyckte att det var så spänande och roligt hon älskar snön!

Zlatan Ibrahimovic

Nej jag är inget fans direkt, men kan ju säga att boken är sjukt bra, rekomenderar den verkligen. Hahah Zlatan är så skön.

To strong for to long

Ibland har man inget annat val än att vara stark, hur ont det än gör så klarar man sig man dör ju inte.. Man ska inte tycka synd om sig själv för man har blivit sårad av människor man ska inte gå runt och vara ledsen. Man ska vara positiv och försöka se allt de bra runt om kring sig. Ibland är det bra att bryta ihop att gråta och få ut allt ont man känner. Senare i livet när du har klarat dig igenom allt så blir du en starkare person, en självsäkrare person. När man är i bottnet så finns det ingen annan väg än uppåt!
Igår var Tessan och jag shoppade lite och vi hade det så himla bra shoppade massa till våra djur sen köpte lite kläder till oss. Det dryga var trafiken omg så mycket folk och vilka köer, fick motorstopp mitt i kön fail Tessan dog av garv så klart. När shoppingen stängde gick vi till ikea och köpte massa där haha. köpte bland annat ett ljus som luktar så gott. Letade efter ett vitt hjärta men hittade inte det någonstans. Röda hjärtat har jag fått av Dasha sen det svarta av min mamma.

Återigen hej då Sandra

Äntligen kom hon hem från Norge men så är hon bara tvungen att dra haha snacka om att ogilla sverige? haha nä men hon ska åka jorden runt och jag önkar henne all lycka med resan!
Igår var vi hemma hos henne och hade det trevligt

RSS 2.0