Min helg

Vart en sjuk bra födelsedag :D

Fredag: Började med att jag inte drog till skolan orkade helt enkelt inte.. sen ringer Sara och säger att jag måste vara klar till 7 haha kl 7 45 tar vi bussen hem till Becka och när vi är där släcker dem lamporna och kommer med en fin söt rosa tårta med 19 ljus hahaha sen stod det grattis paola, för gulligt. Sen kör vi och dricker för fullt lite för mycket.. speciellt för Bella H hahahah hon var bara komiskt full asså.. Min cider fick jag dricka väldigt konstigt men det gick, det var bara is klumpar, efter ett tag drog vi till pluto, galet vare dansade som tok gjorde vi också. Slutade med en donken och decka hemma hos becka. Galen,komisk,rolig fredag :D

Lördag: vaknade för tidigt och var för sliten... hängde i alla fall på perelle helt bakis med var roligt att umgås med Dasha vi åt spicy också för gott.. sen vid 2 tiden åkte jag till bäckby hängde runt där lite sen tog Sara och jag bussen in till stan efter ett tag tog vi bussen hem. Jag åkte hem till mig fixade mig i ordning träffade min pappa och syster sen kom Sara,Cynthian,Bella T och Azra vi åt tårta öppnade presenter och hade det väldigt mysigt.

Söndag: spenderade jag hela dagen i sthlm med familj, det var väldigt mysigt kom hem helt slut så jag försov mig idag.

Idag har jag vart i skolan sista lektionen orkade inte idrott och engelska.. efter skolan drog jag ner på stan med Jessica,Alicja och Emma vi tog oss en promenad in till stan. Efter ett tag möte jag upp Bella T och vi tog oss en fika sen köpte vi massa onyttigt och åkte hem till mig för att kolla film och äta. Hon drog precis hem så nu sitter jag här och väntar på att min saknade mamma ska komma hem, sen måste jag leta efter min mascara i bilen jag hoppas den ligger där.. annars kommer jag få panik imorgon! hur fan kan man tappa bort en mascara? man måste va sjukt slarvig då!! orkar inte mig ibland hahah jaja ska vara social på msn nu sen sova!

 






Lördag

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0