One day at a time

Baby you gotta believe me
Said I'm tired of the runnin

Piss dag kan jag ju säga vet inte ens varför! började med att jag försov mig sen massa annat som jag inte ens orkar ta upp.. känner mig sjukt sliten i alla fall skulle beheöva hamna i koma och bara få komma bort från världen en stund. Haha jaja nu ska vi inte vara sån..

Hade bara en lektion idag så slutade halv 11 värt att dra till skolan ? nej efter skolan drog Jessica Elin och jag ner på stan efter 2 timmar var alla 3 döda så då åkte vi hem. Blev att sova en stund sen åka till jobbet.

Imorgon är det skola funderar på att sjukanmäla mig men tror inte jag gör det ska vara duktig efter skolan ska jag jobba på Bianco jobbar till 20 eftersom det är nå citykväll..
Hela denna vecka har jag inte haft en aning om vad det är för dag haha har vart så himla vilsen denna vecka. Känns som det är torsdag idag i alla fall.

Just nu sitter jag hemma hos Sara och väntar på att mamma ska hämta mig så jag kan gå och dö i min säng kommer kännas riktigt bra! Natti


<3




???

Vart har min iphone 4 tagit vägen ? har väntat på den i 100 år nu känns det som buhu :( jaja försov mig idag igen faaan inte okej! efter skolan drog Jessica och jag för att sola sen tog jag bussen till skultuna för att jobba. Efter jobbet åkte jag hem en stund men nu sitter jag här hos Sara för kände mig så himla ensam hemma. Imorgon är det skola och jag ska försöka att inte försova mig sen efter skolan blir det jobb. Drar mig hemåt snart för att sova är sjuk trött.

Det är så himla kallt :( saknar värmen saknar sommarn

It's the risk that I'm takin,I ain't never gonna shut you out

Min dator har gått sönder och det suger verkligen :( så blogga kommer jag typ inte kunna göra men just nu sitter jag hemma hos min kära vän Sara :) kom nyss hem från en dag på stan, shoppat har jag gjort och det är inte okej och inte för Sara heller haha va dåliga vi är. Och så klart försov jag mig imorse jag som har en chans nu i skolan sumpar allt usch nee skärpning ska lägga mig tidigt idag.

Min helg var helt okej, fredag hade vi studiedag , men jag jobbade senare på kvällen sen fick jag åka hem och stressa. Sara och jag fick skjuts in till Jessica för hon har fyllt 18 år. Hade sjukt roligt hemma hos henne. Vi drog vidare till pluto och där var resten av våran klass, åkte hem runt 12 med Sara för hon var så himla full,tog hand om henne tills hon somnade.

Fredag


ONSDAG

Idag mår man som man förtjänar, men fy bubblan vad roligt vi hade igår. HP08A bestämde sig för en utgång eftersom dem sista som var kvar att fylla 18 år fyllde år denna månad. Började med att alla träffades på  WB sen vidare till slisk synd bara att hela klassen inte kunde dra ut tillsamman men  vi var ett gäng och hade det för braa!


Grattis bästa Orchina <3

Idag är det en speciell dag för idag fyller hon hela 18 bast, jag kommer ihåg känsla haha underbart! hoppas du får en as bra dag.

Orchina(rosa) & Paola(röd)


HP08A

För vi är bäst :D


Min helg

Det skulle bli en vithelg men så vart det ej haha men det blev ingen utgång i alla fall. I fredags blev det hem till Bella H för hon hade adjö party så Sara Bella T och jag drog dit :) hade väldigt trevligt.

Fredag
Alla tjejer skulle ha lång klänning och killarna kostym




I skolan fick alla vi snygga näsor :D


Det är det här jag vill det är det här jag vill satsa på

Har typ inte skrivit något denna vecka, har sovit hos Sara från söndag - onsdag har vart skit mysigt och nu saknar jag henne om kvällarna :)

I tisdags fick jag ett sms av min kära vän Dasha att hon hade landat i sverige :D saknat henne så mycket,

sen i onsdag fyllde hon 19 år och Alicja fyllde 18 år sen tog mamma körkort i onsdgas stolt över henne <3

Igår åkte Sara och jag till Dasha fick skjuts in av Kajsa som drar till lumpen snart kommer sakna henne! Vi åt och drack hemma hos henne hon gjorde en skit god drink :) Senare på kvällen kom  mamma och hämtade oss.

Kan ju säga att jjag inte kom upp imorse jjag försover mig alltid haha Elin ringde Jessica oh orchina skickade sms haha nu har jag i alla fall fixat klart mig så ska ta och åka till skolan snart efter att jag har bloggat.  Idag är det fredag och Richard fyller år så måste dra ner på stan efter skola och köpa något till honom sen blir det väl hem och fixa sig eftersom jag ska på en adjö Bella Häggo party.
Dagens klädsel


Dasha gav mig ett skit snyggt armband från teneriffa


Mamma Mia

Sitter hemma hos Sara och kollar på mamma mia så himla bra film, ska sova här i kväll :). Helgen är över och imorgon är det skola igen blää orkar inte men måste till skolan.  vad har jag gjort dena helg ? kan ju börja med fredag

Fredag
drog och shoppade med Jessica efter skolan sen åkte jag hem till Sara och vi skulle ha en mys kväll med massa godis och sånt. När Sara och jag låg i sängen kollade film ringde Linn och ville hitta på något, drog hem tog mig en dusch sen fix vid runt 10 kom jag till Sara och vi 3 börja dricka hemma hos henne. Allt gick så himla snabbt minns vi satt hemma hos Sara och drack sen var vi helt plötsligt på stan sen stod vi på pluto kön. Drack inge mer när vi kom till pluto kände att det räckte men vi 3 hade sjukt roligt! vid 3 åkte vi till erikslund donken och fettade sen drog vi hem till Linn för att sova visa skulle ju upp och jobba nästa dag men när vi ska lägga oss kommer jag på att jag inte har Bianco nycklarna med mig och jag skulle öppna.. hade glömt nycklarna hemma i skultuna hos Sara.  kaos...

Lördag
Jobbet gick skit bra vi har fått in så mycket nya skor så det är as roligt och sälja =D sen har jag köpt ett par skit snygga boots kärlek. Efter jobbet åt Sara och jag spicy sen tog vi en promenad med Elin :) sen var det bara hem och fixa sig :) blev en liten lugn utgång med Sara,Elin,Linn och Becka.

Söndag
Började jobbet 12 ganska soft med tiden gick segt inge folk på stan idag typ han och prova alla skorna i affären typ haha! efter jobbet kom Jessica vi drog och sola, skit skönt och ligga där. Sen åkte jag hem tog mig en dusch och efter det drog Sara och jag och handlade mat vi åt tacos sen tog vi en promenad med Elin vi såg 40 paddor haha sen var det massor med poliser i skultuna vart som bio för oss haha. Ne ska ta och sova nattiii

Sara och jag fular oss haha <3

DSC07934_(1)_(1).JPG


9 september

Har inte hunit att bloggat något har varit långa skol dagar sen har jag jobbat mycket, igår fick jag världens bästa nyhet gjorde vekligen min dag :D Becka och Linn ville ha en dejt med mig och Sara dem ville att vi skulle på bio så det gjorde vi, kollade  på i rymden finns inga känslor, var en riktig bra film vi fick oss ett gott skratt i alla fall det sjuka är att Sara och jag hade typ sett halva filmen på tv kanal1 :S och nu går den på bio fattar inte det där haha. Efter filmen missade Sara och jag sista på bussen så klart vi missade den med 1 sek, blää vad arg jag blev.. Men Saras pappa var så snäll och hämtade oss :)

Idag kom jag inte upp ur sängen så jag stannade hemma men runt 1 åkte jag in till stan med Jessica vi skulle sola men vart tvugna att åka till familjeläkaren för jag fick världens utslag på armarna och fick panik och fick mer panik när Jessica sa att jag hade fått skabb!!! så jag ringde dem och sa att jag hade fått skabb när jag kom dit tog dem in mig i ett rum och där fick jag sitta typ 1 timme sen kom någon för att  kollade på och sa att dte inte var skabb haha jag hade fått nå alergichock typ så fick tabletter och nå recept, efter det drog vi och åt spicy sen solade sen tog jag bussen till jobbet. Sitter här nu och kollar på en film ska snart krypa ner i sängen och sova.. faaaan det börja klia nu igen :( blä fattar inte vad jag är alerigsk mot! Juste Sara och jag fick hem våra snygga skinnjackor från Kenza kärlek! nu vill jag bara att min ihopn 4 ska komma för min ihop 3g börja krångla sen ska det bli skönt med ett nytt numer. Nu kom mamma hem Ciao



You'll be my only

Buuhuuuu jag börjar bli seriöst sjuk :( jag som aldrig blir sjuk!! inte okeej, ligger här i min säng och dricker te för jag skakar fryser som en rakad höna! Den här dagen har vart toppen annars, försov mig inte imorse men missade bussen så kom sent ändå haha. Slutade tidigt idag skönt det, efter skolan drog jag på stan med Jessica och Alicja vi fick en varsin ross undra vart den tog vägen :O ?? Efter ett tag drog jag till Dasha som visade mig massa krämer jag måste ha med hennes kollega, jag har tydligen för mycker hormoner just nu så har fått fett med pigment fläckar på ansiktet inte okej man kan tro att jag inte kan sminka mig haha men det är värre när jag kommer ut från solningen då syns dem som mest.. måste tagga ner med solningen sa dem också bläää! När Dasha slutade jobbet drog vi hem till henne och chillade typ :) sen åkte Richard och hämtade mig skönt att slippa ta bussen hem i detta kalla väder och när jag inte alls mår nå bra! Imorgon blir det skola sen jobb hoppas min kropp mår bättre. Puss på dagen i alla fall :D ska nog ta och krypa ner i sängen nu nattiiii

Svarta leggins svart tröja och en snygg halsduk hade jag på mig idag med röda convers!!


RSS 2.0