Maybe I'm not the kind of girl you were looking for

Den här veckan har faktist gått rätt fort, idag sket jag i skolan, hade tandläkar tid kl 12 sen åkte jag ner till stan och träffa Jessica vi gick runt och shoppade som alltid. Imorgon är det torsdag ska till skola sen fixa naglarna. Längtar tills Sara och jag åker till Norge kommer bli så skönt att få komma bort från allt precis allt.

Just nu sitter jag hemma hos Sara med kajsa och karin vi kollar på karate kid, på måndag drar kajsa till lumpen och är borta 10 månader, kommer att sakna henne. Ne ska forsätta kolla på filmen den är så himla bra hahah :D


Tisdag

Sitter i skolan kom försent som alltid, är sjukt hungrig och orkar inte den här dagen. Somnade arg och ledsen igår inte okej! jaja blir säkert gladare senare på dagen. Händer idag ? skola sen ska jag träna med Jessica och Elin  omg hur ska det gå ? hahah Vi ska vara med på Hannas pass kommer bli sjukt roligt tror jag :) 

Igår bokade Sara och jag biljetter till Norge åker på måndag kl 15 kommer bli roligt att träffa Sandra och Bella H

Studentkryssningsbiljetterna går inte ens att boka och det suger vill få det gjort.. jaja nu ska jag köpa en macka på cafet


Gubben i lådan

Hahah Jessica vill typ döda mig för jag sjunger på låten hela tiden jaja, igår var det fredag blev inge krogen men festa det gjorde vi! Det blev fordon, föfestade hemma hos Sara , Jessica Elin Hanna Sanna Bella H och jag, sjukt roligt hade vi. Runt halv 11 fick vi för oss att gå hem till Asmir och det gjorde vi men ingen va där så då bestämde vi oss för att gå till fordon. Men på vägen tappade Bella Sara Jessica och jag bort oss haha så vi fick skjuts av en kille namn ? vem ? ingen aning. Kvällen var kall och rolig men ändå komisk fast när man tänker på allt eller det man minns så garvar man haha! 

Lördag ?? vad gör vi???? ingen aning men nu drar Jessica och jag ut i värmen Ciao


God morgon

Vaknade för en liten stund sen är ledig och det är hur skönt som helst.

I fredags gjorde Sara och jag inte ett skit utan vi var hemma hos henne en stund sen drog vi hem till mig åt oss tjocka kollade film tills vi somnade :)

Lördag morgon skjutsade mamma och jag sara till jobbet, sen kunde inte jag sova vart rätt pigg. Mamma gjorde världens godaste mat så hela vår lilla familj satt och åt tillsammans efter ett tag vare bara att börja fixa sig sen dra till jobbet. Jag stängde men tiden gick ändå rätt fort.

åh det är så kallt ute jag vill verkligen inte ha vinter :(

God morgon världen

Sitter i pyjamas nee åkte alltså ej till skolan fast jag sa att jag skulle det, blä jag tror inte jag fattar hur detta kommer påverka min framtid och hur mycket jag kommer ångra att jag skiter i skolan som jag gör men det får jag ta sen och skylla mig själv :) jaja dem som vet varför jag inte har gått till skolan förstår mig.

Imorgon är det torsdag ? haha håller inte koll på dagarna just nu, får se om jag drar till skolan imorgon och efter imorgon är det helg :D



Kom precis på att jag har mycket att göra så kan inte sitta mer framför datorn måste städa ut med hunden duscha och plugga innan Sara kommer hem  har till kl 14 på mig Ciao

här får ni en ny vaken Paola



Igår när jag jobbade fick jag en rolig 20 av en kund haha



Drift me away, far away

I never wanna see you cry cry cry
And I never wanna tell a lie lie lie



Som sagt jag har ingen dator alltså mindre bloggande och inga bilder typ.. jaja hoppas min dator går att fixa annars finns det inget annat val än att köpa en ny!

Jag har inte vart i skolan sen i torsdags har bara inte haft orken, i torsdags så drog var jag på hälla med mamma sen på kvällen var jag och jobbade på Bianco, sen åt vi tjejer middag eftersom Sandra och Bella har flyttat till Norge nu buhu kommer att sakna dem.


Lördag jobbade jag typ hela dagen sen var jag på bosniska festen.

Min helg var helt okej!

Idag beslöt jag mig för att gå till skolan men blev inte så mycket skola utan 1 lektion bara men imorgon ska jag gå på alla lektioner vi har :) nee nu måste jag fixa mig det är dags för jobb Ciao


RSS 2.0